antel logo
gl-meni

 
Kompanija Hager osnovana je pre više od pedeset godina u Nemačkoj kao porodično preduzeće. Kompletna ponuda Hager grupe obuhvata 80.000 proizvoda. Osnovu međusobne saradnje i odnosa sa njihovim partnerima čine načini ophođenja; biti profesionalan, orijentisan prema kupcima, inovativan, timski igrač, kao i, misliti i delovati preduzetnički. Hager grupa ima proizvodne pogone u dvanaest država i trideset gradova širom sveta, prodajna mjesta u pedeset pet zemalja i partnerske odnose sa preko sedam hiljada veletrgovina.

Kompanija Antel, je osnovana 2000. god. sa osnovnim delatnostima u oblasti telekomunikacijskih prijemnih sistema, inženjering prenosa podataka optičkih medija i poslednjih godina, kao prioritet, sistemi inteligentnih instalacija. Referentna lista zadovoljnih klijenata: ADOC, Kopernikus, Persej, Komunikacije City Cable, YUBC, SBB... Za svoje delatnosti iz kruga Pametnih kuća, podnog grejanja, GSM upravljanja, sistema za video nadzor i alarme i kablovsku TV, kompanija Antel, poseduje odgovarajuće sertifikate i ovlašćenja.

Naši klijenti su zadovoljni uslugom koju pružamo i sigurni u funkcionalnost ugrađenih sistema, jer naspram sebe imaju pouzdanog partnera, koji obezbeđuje duge garantne rokove.

Copyright 2013, Antel.
home o nama pametne kuce gsm otkljucavanje podno grejanje video nadzor i alarmi kablovska televizija KNX